Transport

VOORWAARDEN EN TARIEVEN

Compri Solar heeft haar transport ingericht op routedagen. In onderstaande kaarten treft u de routes aan in Nederland en België.

Eilanden en overige bestemmingen zijn op aanvraag.

Franco leveringen

Franco leveringen zijn vanaf 850,- (leveringen voor de artikelgroepen Solar-bevestigingsmaterialen en zetwerk zijn altijd af fabriek, hierbij worden de vrachtkosten doorberekend). Vrachtbrieven / leverspecificaties worden per mail verzonden.

Hijsen en kraangebruik

De combinaties die dagelijks de routes rijden zijn niet uitgerust met een kraan. Hijswerkzaamheden dient u dus tijdig aan te vragen. U kunt dit aanvragen onder vermelding van de hijshoogte en reikwijdte. Uw aanvraag voor hijsen en/of kraanwerkzaamheden dient altijd minimaal 3 werkdagen voor gewenste uitvoerdatum binnen te zijn. De hijswerkzaamheden worden apart gefactureerd.

Tijdsleveringen

Compri Solar heef dagelijks meerdere vrachtwagencombinaties langs de weg. Het afgegeven van een gegarandeerde levertijd is helaas niet mogelijk. De externe factoren zoals uitloop op bouwwerken bij het lossen , verkeersdrukte en de rijtijdenwet zorgen ervoor dat tijdsleveringen niet gegarandeerd kunnen worden.

Leveringen tussen 7.00 uur en 10.00 zijn in sommige gevallen beperkt mogelijk, maar zijn altijd op aanvraag.

Transport buiten routedagen

Als u ondanks de ruime invulling van onze routedagen toch buiten de route geleverd wilt worden, is dit op aanvraag en zijn hier de reguliere vrachtkosten aan verbonden.

Tarieven Nederland

Transportkosten € 69,00 tot maximaal 4 bundels / collie

Uurtarief kraanwagen t.b.v. hijswerkzaamheden € 90,- per uur (op aanvraag voor beschikbaarheid en planning).

Tarieven Belgie

Transportkosten € 85,00 per (max) 4 bundels /collie.

Transportkosten zetwerk op pallet € 135,- per pallet.

Eilanden en overige bestemmingen op aanvraag.